Ivan s-a căsătorit rapid, după cantonament

Căpitanul oltenilor, Andrei Ivan, a profitat de câteva zile libere după cantonamentul din Austria şi a spus „Da”. Atacantul Universității Craiova s-a căsătorit cu logodnica sa Anda Butuc, cea care a şi dat marea veste.

„Am făcut-o. Domnul și doamna Ivan”, a postat fosta gimnastă Anda Butuc Ivan pe contul de Instagram, alături de o fotografie cu certificatul de căsătorie. Cei doi se logodiseră în luna mai, înainte de un meci al Universității Craiova cu FCSB. Andrei Ivan și Anda Butuc și-au oficializat relația la în luna octombrie a anului trecut. Înainte de a începe o relație cu fosta gimnastă, atacantul Universității Craiova s-a despărțit de Kate, un model din Rusia, pe care a cunoscut-o în perioada în care juca la Krasnodar.

Anda Butuc a făcut parte din lotul de junioare al României la Europenele de gimnastică de la Sofia, din 2014, și, alături de Cătălina Ponor, Anamaria Ocolişan, Maria Holbură, a concurat la CE de la Berna, doi ani mai târziu, unde ”tricolorele” s-au clasat pe locul șase pe echipe.

Tânăra de 20 de ani a fost o prezență constantă în ultimele luni la meciurile în care a evoluat Andrei Ivan, la Craiova sau București, publicând fotografii de la stadioane pe rețelele sociale.

Galerie foto



Vizualizări: 1,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: