Horoscop

Valabil 12 iulie

Berbec 

Ești invitat, de întregul context, să îți limitezi acțiunile la ceea ce e cu adevărat necesar și să faci ceea ce ai intenționat. Astăzi, toate nemulțumirile, de orice fel, se accentuează, dar nu se vor transforma singure în motivații.

Taur

Este necesar să tolerezi sau, cel puțin, să încerci să te adaptezi la situația prezentă, care are multe necunoscute și la fel de multe elemente care îți inspiră nesiguranță, instabilitate.


Gemeni

Este o zi în care totul devine intens, fără vreun motiv special, și de aceea ar fi bine să ții cont de acest lucru atunci când vei încerca să înțelegi ceva din comportamentul celor din jur.

Rac

Ai șansa de a te îndepărta, de bunăvoie, de una dintre cele mai importante surse de stres din ultima perioadă. Ai fost foarte vulnerabil din cauză că ai acceptat să preiei prea multe din emoțiile celor din jur, fără să te aperi în vreun fel.

Leu

Este o zi în care vei deveni mai rece, fără un motiv anume, și vei considera că așa e cel mai bine. Din păcate, comunicarea va avea de suferit, la fel și rezultatele pe care ai fi vrut să le obții din colaborări.

Fecioară

Partea bună a acestei zile vine de la nevoia ta de echilibru, de întoarcere la lucrurile bune care există în propria viață. Partea proastă vine de la obstacolele interioare, pe care le vei întâlni pe această cale.

Balanță

Este important să fii rezervat față de propunerile care nu-ți inspiră încredere și să ceri mai multe detalii. Chiar dacă apare un disconfort, ai dreptul să afli mai multe, înainte de a lua o decizie.


Scorpion

S-ar putea să te simți luat pe sus de valul unor tensiuni pe care nu le-ai creat tu, dar le-ai întreținut, din când în când. Acum culegi roadele acestui obicei păgubos și nu-ți vor fi pe plac.


Săgetător

Ești foarte motivat și harnic, dar ar fi bine să te aștepți și la anumite obstacole, unele firești, altele ciudate. Dacă vei reuși să accepți situația așa cum este, te vei adapta rapid la orice ar apărea.

 Capricorn 

Ești în elementul tău, dar nu e neapărat un lucru bun în totalitate. Poți fi sigur de anumite demersuri, dar ele pot să provoace reacții dureroase în partea cealaltă.

Vărsător 

Este o zi puțin altfel decât te-ai aștepta și tocmai de aceea ar fi bine să fii mai deschis la propunerile care vin de la cei dragi, de exemplu. Răbdarea este un secret pe care ar fi bine să îl aprofundezi.


Pești

Există o dinamică aparte în această perioadă, care te tulbură destul de mult, dar dacă ești pregătit pentru schimbări, nu-ți va fi greu să te adaptezi și să poți în același timp să-ți vezi de planurile tale.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: