Horoscop

Berbec

Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă aşa cum vă doriţi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi unele probleme pe cale diplomatică. Aveţi tendinţa să vă pierdeţi în detalii. Organizaţi-vă timpul cât mai eficient!

Taur

Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să vă exprimaţi deschis şi clar. Nu evitaţi comunicarea! În relaţiile cu prietenii, vă sfătuim să vă temperaţi orgoliul. În caz contrar, există riscul să vă treziţi singur. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Gemeni

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă în scurt timp, cu ajutorul unui prieten. După-amiaza sunteţi decis să faceţi modificări în cămin. Membrii familiei vă susţin ideile şi vă ajută.

Rac

Starea de melancolie pe care o resimţiţi se datorează problemelor sentimentale. Astăzi ar fi bine să vă ocupaţi de activităţi casnice: reparaţii în locuinţă, zugrăvit, mutat mobila etc. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă din familie care încearcă să vă impun[ ideile sale.

Leu

În prima parte a zilei sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi ideile şi nu refuzaţi comunicarea! Dacă sunteţi invitat la o petrecere, ar fi bine să nu vă eschivaţi. Aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în cariera dumneavoastră.

Fecioară

Chiar dacă anturajul vă apreciază ideile originale, ar fi bine să ţineţi cont şi de ideile lor. Astăzi nu este recomandabil să vă implicaţi în activităţi importante. Vă sfătuim să vă relaxaţi mai mult.

 
Balanţă

În prima parte a zilei s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi în relaţiile sentimentale. Puteţi rezolva totul foarte uşor, cu calm şi cu o vorbă bună. Chiar dacă situaţia financiară a familiei nu este tocmai bună, nu este cazul să vă îngrijoraţi. Banii vor veni la momentul oportun.

Scorpion

Dimineaţa s-ar putea să fiţi cam confuz. Nu răspundeţi la provocările partenerului de viaţă! Dacă reuşiţi să evitaţi o discuţie aprinsă, în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi de la sine. Spre seară, o vizită la prieteni readuce armonia în relaţiile parteneriale.

Săgetător

Ar fi bine să acceptaţi ajutorul oferit de prieteni pentru că numai aşa puteţi rezolva tot ce v-aţi propus pentru astăzi. De unul singur, nu aveţi prea mari şanse de reuşită. Sfaturile unei femei mai în vârstă vă ajută să dezamorsaţi un conflict incipient în familie.

Capricorn

Se pare că sunteţi cam confuz şi nu este recomandabil să luaţi decizii importante. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

Vărsător


Sunteţi hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai bine şi nu vă pierdeţi timpul cu activităţi care nu sunt strict necesare! Este o zi favorabilă schimbărilor în cămin şi drumurilor scurte în interesul familiei. S-ar putea să cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de mult timp. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă.


Peşti

Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Chiar dacă situaţia financiară nu vă mulţumeşte, vă sfătuim să nu riscaţi nimic şi să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: