Ce să nu lipsească de pe masa de Revelion pentru a atrage abundența!

Cei care cred în superstiții și vor să se asigure că tot ce le rezervă viitorul este bun au grijă la ce mănâncă în noaptea dintre ani. Există anumite alimente care nu trebuie să lipsească de  pe masa festivă de Anul Nou.

Încă din noaptea de Anul Nou începe munca noastră pentru un viitor mai bun. Acest lucru se poate face respectând o tradiție extrem de importantă. Este necesar să pui pește pe masa de Revelion pentru a fi ferit de nenorociri pe tot parcursul noului an.

Un alt aliment pe care este bine să-l consumi în noaptea dintre ani este carnea de gâscă. Aceasta te va ajuta să-ți atingi toate obiectivele pe care ți le propui și să depășești problemele cu care te confrunți în noul an.

Din bătrâni se spune că strugurii trebuie și ei puși neapărat pe masa de Revelion. Totodată, se spune că la miezul nopții este bine să consumi 12 boabe de struguri pentru a avea noroc în fiecare lună a anului. Însă nu sunt recomandați toți strugurii, ci doar cei albi. În plus, mandarinele și merele ar trebui și ele așezate pe masa de Revelion. Astfel, vei avea parte de sănătate pe tot parcursul noului an.

Potrivit tradiției, de Revelion nu este bine să consumi pui, fiindcă acesta îți va aduce doar ghinion în noul an. De asemenea, este bine să eviți carnea de curcan, deoarece aceasta îți va alunga norocul.

În popor se mai spune că nu este bine să mănânci nici nuci, fiindcă vei fi cam ”tare de cap” pe tot parcursul anului. Totodată, tradiția mai spune că cine mănâncă raci sau crabi de Revelion va merge doar înapoi în noul an.

Vizualizări: 1,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: