Tradiţii de Revelion

Lumea întreagă se pregătește să întâmpine Noul An cu speranță și bucurie. Uite câteva tradiţii care se păstrează în noaptea de Revelion.

1. O tradiție răspândită spune că primul lucru pe care îl faci în noul an ar putea influența întregul an. Așadar, asigură-te că primul lucru pe care îl faci la miezul nopții este plin de bucurie și optimism!


2. Mulți cred că având bani în buzunare sau în mână în momentul trecerii în noul an poate atrage prosperitatea financiară. Un gest simplu, dar cu o simbolistică puternică!


3. În multe culturi, tradiția strigătelor și uralelor de Revelion se datorează dorinței de a alunga spiritele rele și de a aduce noroc pe parcursul fiecărei luni din anul următor.

4. Îmbrăcarea în anumite culori de Revelion poate fi considerată un semn al atragerii anumitor energii. De exemplu, roșu aduce noroc în dragoste, iar verde în sănătate și prosperitate.


5. Alimentele consumate în noaptea de Revelion pot avea semnificații speciale. Peștele și porcul sunt adesea asociate cu bogăția și prosperitatea, iar strugurii aduc noroc în multe culturi.

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: