Ce spune Ciobotărică despre finanţarea sportului

Asociaţii cluburilor sportive Pandurii şi Energia s-au întâlnit joi, pentru a stabili finanţarea pentru acest an. Primăria Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Artego şi sindicatele miniere au spus cu cât pot contribui, în timp ce Complexul Energetic Oltenia a arătat că situaţia financiară din prezent nu-i mai permite finanţarea acestui domeniu de activitate.

„Suntem conştienţi de responsabilităţile pe care le avem în domeniul sportului, dar acestea nu pot fi mai presus de responsabilităţile pe care le avem faţă de proprii angajaţi şi familiile acestora, menţinerea locurilor de muncă şi redresarea situaţiei financiare a companiei, având în vedere rezultatele financiare negative înregistrate în ultimii doi ani”, precizează managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia arată într-un comunicat că le mulţumeşte celorlalţi membri asociaţi pentru înţelegere şi îi asigură că în funcţie de rezultatele financiare ale companiei va continua să se implice şi să sprijine activităţile sportive din judeţ. (A.A.)

Vizualizări: 4,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: