Ce vedem la PRO TV în noaptea de Anul Nou: Artificii de pe Cluj Arena

PRO TV a programat un maraton de filme în Ajun, în noaptea de Revelion și în prima zi a noului an. Printre acestea canalul tv are totuşi programat un scurt program propriu intitulat „Day One – Începutul”, o emisiune prezentată de Pavel Bartoș, care va intra pe post la 23.30 și va ține până la 2.00 dimineața.

La PRO TV, la 21.30, în seara de 31 decembrie, imediat după un episod special „Las Fierbinți”, e difuzată o comedie cu Jennifer Lopez, „A doua șansă”. E povestea Mayei Vargas, care descoperă, după ce a lucrat 15 ani ca asistent al managerului într-un magazin, că avansarea i-a fost suflată de un angajat nou.

„Day One – Începutul” este petrecerea UNTOLD difuzată la PRO TV – și pe Facebook – la trecerea dintre ani, o emisiune prezentată de Pavel Bartoș, care va intra pe post la 23.30 și va ține până la 2.00 dimineața. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor în noaptea dintre ani, iar la miezul nopții, telespectatorii vor avea parte de un show de artificii impresionant transmis de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD. Printre invitați show-ului se găsește și David Guetta. Acesta va avea un show special pentru noaptea de Revelion, ce va fi transmis pe întreaga planetă.

După petrecerea UNTOLD urmează, la 2.00, filmul „Proiectul X”. Un film despre ziua lui Thomas, un tânăr care împlinește 17 ani și vrea să dea o petrecere restrânsă, la care să-și invite doar cei mai apropiați amici, însă Costa, cel mai bun prieten al lui, anunță petrecerea la radio și lucrurile o iau repede razna.

Iar la 3.30 începe „Goana după aur”, cu Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, povestea lui Kenny, care vede cum afacerea familiei se duce de râpă după moartea tatălui său. Va încerca să o salveze, printr-o mișcare îndrăzneață.

Pe 1 ianuarie „Peter Pan” va fi primul film al noului an, cei mici putându-se lăsa purtați în lumea lui fantastică de la 9.15 dimineața. La 11.15 e difuzată comedia „Plan de joc”. Viața fundașului echipei de fotbal American Joe Kingman (Dwayne „The Rock” Johnson), este dată peste cap de apariția fiicei sale de 7 ani, despre care nici nu știa că există.

Vizualizări: 754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: