Ce vedem la Tv de Revelion: Antena 1 face Revelion de zi și de seară

La Antena 1 sunt programate două emisiuni de divertisment pe data de 31 decembrie.Echipa de la „Super Neatza“ cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion. Urmează apoi un show cu Nea Mărin, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, Dan Negru nu va mai avea program de Revelion la TV. Astfel, începând cu ora 17.00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Petrecerea va continua de la ora 20:00 cu Revelionul de seară. Astfel, distracția va culmina cu un concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN.

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă de vedete și aruncă în scenă momente memorabile: Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion.

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: