Diagnostic crunt pentru Celine Dion

Solista Celine Dion suferă de o boală cruntă și a ajuns de nerecunoscut. Vedeta pop are grave probleme de sănătate iar vestea a fost dată chiar de către echipa ei care i-a anulat concertele.

Cântăreața a anunțat că e nevoită să își anuleze toate concertele viitoare din Las Vegas din cauza bolii care o împiedică să ia parte la repetiții și spectacole. "Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa de producție a spectacolelor lui Celine Dion.

O rudă a artistei a făcut declarații dure cu privire la starea în care este acum Celine Dion. "Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut", a declarat recent unul din membrii familiei artistei, pentru revista "Here". Claudette Dion, sora lui Celine Dion, a încercat să-i liniștească pe fani, după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată, motiv pentru care ea a dezvăluit că artista s-a mutat într-o casă nouă, în partea de Vest a Las Vegasului.

Celebra cântăreață a ajuns să cântărească numai 40 de kilograme. Vedeta în vârstă de 50 de ani a ajuns să arate îngrijorător și sunt mari temeri privitoare la revenirea sa pe scenă.

Artista suferă de degenerescență musculară, o afecțiune rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. ­­­

Vizualizări: 4,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: