Reprezentantul echipei lui Tudor Chirilă a câștigat Vocea României 2022

Câștigătorul acestui sezon al concursului Vocea României 2022 este Iulian Nunucă. Reprezentantul echipei lui Tudor Chirilă plecat acasă cu 100.000 de euro după finala de vineri seară.

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu s-au duelat vineri în marea finală Vocea României 2022. Cei patru concurenți au dat totul pentru a pune mâna pe trofeu și pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Reprezentantul echipei lui Tudor Chirilă, Iulian Nunucă, este câştigătorul Vocea României 2022. După o luptă în care au cântat cu bucurie și au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut pe scenă, publicul a decis și cele mai multe voturi i-au fost acordate lui Iulian Nunucă, cel care a impresionat publicul cu vocea şi talentul său. Concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. Vineri seară a cucerit publicul după ce a interpretat alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, "Inel, inel de aur". În finală, Iulian a cântat trei piese, așa cum spune regulametul. A excelat în fața telespectatorilor cu piesa "All by myself" a celebrei Celine Dion.

Iulian a impresionat nu doar cu talentul sau, ci și cu povestea lui de viață. "Au fost momente în care credeam că n-am să reuşesc niciodată. N-am mâncat nimic, doar ca să îmi strâng bani să continui ceea ce fac. Tata, cumva, îi era ciudă că nu merg şi spre zona asta lăutărească", a spus câștigătorul la ProTv.

Tudor Chirilă a fost impresionat de calitățile lui vocale încă de la audiţiile pe nevăzute și a pariat pe el în fiecare etapă: "Un talent înnăscut, pur şi sumplu. Cred că este momentul ăla când cineva lasă deasupra ta nişte muzică".

În finala sezonului 10, pe locul 4 a terminat Winael Baldus, pe locul 3 a terminat Teodor Debu, iar pe locul 2 s-a clasat Andra Botez.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: