Ce veste a primit şantajistul lui Bîrsescu

Tânărul din Târgu Jiu care l-a şantajat pe omul de afaceri Mihai Bîrsescu nu scapă de arestul la domiciliu. Laurenţiu Ovidiu Căldăraru a contestat măsura dispusă de magistraţii gorjeni, însă nu a avut câştig de cauză.

„Respinge, ca neîntemeiată, contestaţia formulată de inculpatul Căldăraru Ovidiu Laurenţiu, împotriva încheierii nr. 47 din 13.12.2017 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Tg. Jiu, în dosarul nr. 21134/318/2017. Obligă inculpatul-contestator la 40 lei, cheltuieli judiciare statului”, se arată în sentinţa dată de Tribunalul Gorj. Decizia este definitivă.

Alături de Daiana Ilinca, tânărul l-ar fi şantajat pe afaceristul Bîrsescu cu mai multe imagini compromiţătoare. În plus, l-a ameninţat că va denunţa relaţia extraconjugală. Fosta sa amantă, Daiana Ilinca, ar fi rămas chiar şi însărcinată cu omul de afaceri şi i-ar fi cerut acestuia aproximativ 30 de mii de euro în schimbul tăcerii.

Avocatul tânărului, Narcis Nădrag, le-a explicat jurnaliştilor că banii ar fi ajuns la clientul său, dar aceştia ar fi reprezentat o datorie pe care fata o avea la el. Afaceristul s-ar fi angajat, când a început relaţia cu Daiana, că îi va achita datoria. Alături de poliţişti, Bîrsescu le-a organizat un flagrant celor doi într-un club din Târgu Jiu. Şantajiştii au dormit o noapte după gratii, iar mai apoi au fost arestaţi la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 3,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: