Procurorul Grecu a promovat la Parchetul Judeţean. Cu ce medie!

Procurorul Laurenţiu Grecu şi-a schimbat locul de muncă. După plecarea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Grecu a susţinut concurs pentru a prinde unul dintre cele două locuri scoase la concurs în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Concursul a avut loc la sfârşitul lunii trecute, iar procurorul Grecu a reuşit să obţină cea de-a doua medie pe ţară la examenul de promovare a procurorilor şi judecătorilor. Pe primul loc a fost procurorul Diana Gîtan care a obţinut media 10. Aceasta şi-a asigurat un loc la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Laurenţiu Grecu a obţinut nota zece la practică şi 9.40, la proba teoretică. A luat concursul cu 9.85, la drept penal. Cel de-al doilea loc scos la concurs a fost ocupat de Daniel Bojin, cu media 8.25.

În luna mai a acestui an, procurorul Grecu a obţinut un loc în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Teritorială Piteşti. Nu a stat acolo prea mult pentru ca, în septembrie, să revină de unde a plecat: Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 7,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: