Cea mai mare navă de croazieră "Icon of the Seas", botezată de Messi!

Cea mai mare navă de croazieră din lume, "Icon of the Seas",  a plecat în primul voiaj. Nava botezată de Lionel Messi are aproape 3.000 de cabine, 40 de restaurante şi este o destinaţie de vacanţă în sine. 

Nava are opt cartiere speciale, fiecare cu un profil aparte de distracţii. Oraşul plutitor a costat două miliarde de dolari şi a fost inaugurat la Miami, de vedete cu renume mondial.

După ce a primit botezul lui Messi, Icon of the Seas a plecat în prima croazieră de şapte zile în Caraibe. 

Construită la un şantier naval din Finlanda, super-nava are 20 de punţi, şapte piscine - câte una pentru fiecare zi a săptămânii - şi şase tobogane acvatice.

Cu cei 365 de metri lungime, este de cinci ori mai mare decât Titanicul. Un număr de 7.000 de turişti se pot caza în 28 de tipuri de camere. Cel mai scump este un apartament de 10.000 de dolari care oferă jacuzzi, electrocasnice de ultimă de generaţie şi o privelişte superbă.

Săli de cinema şi de concerte de muzică demne de marile festivaluri şi patinaj artistic oferă distracţia pe Icon of the Seas.

Cabinele sunt, de fapt, apartamente de ultimă generaţie. La lăsarea nopţii, oaspeţii sunt aşteptaţi în camere echipate după preferinţe şi buget. 

O săptămână de vacanţă pe cea mai mare navă de croazieră din lume poate să coste cât un apartament cu patru camere dintr-o zonă bună a Bucureştiului. Două familii au plătit 132.000 de dolari pentru sejurul exclusivist cu toate opţiunile posibile. 

Galerie foto






Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: