Cei mai buni piloți, la Rânca. Cine a câştigat raliul!

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2017, organizat la Rânca, duminică, și-a desemnat câștigătorii. Pilotul Andrei Dumitrescu este noul campion. El a scos un timp de 02:37.523 la bordul unui monopost Tatuus în fata bulgarului Lyuben Kamenov și a lui Bogdan Cuzma, campionul de anul trecut, la această competiție.

În clasamentul „Două roți motrice” (F2) s-a impus Andrei Șerban la bordul unei Skoda Fabia de clasa H2, urmat de Gabriel Ene și de Ciucă Claudiu, care a încheiat această etapă pe ultima treaptă a podiumului la această clasă. Armando Battocchi s-a impus la categoria „Două roți motrice” (GT) cu un timp de 02:43.363, în faţa lui Emil Ghinea și a lui Emil Nestor cu un superb Radical RXC V8. Cosmin Bălan a urcat pe prima poziție la categoria „Debutanţi” cu un Renault Twingo de clasa N1, urmat de Vanessa Cadar și de Răzvan Frunză. La clasa „Diesel”, Bogdan Samoilă a încheiat cursa pe prima treaptă a podiumului, urmat de Adrian Măduță și de Alin Troancă.

Primarul comunei Runcu, Adrian Cîmpeanu, un înfocat al motoarelor puternice, și el participant la Campionatul Național de Viteză în Coastă, s-a clasat pe locul 22, cu timpul de 03:07.863. În schimb, vedeta tv Dani Oțil a fost pe locul 34. Raliul s-a desfășurat pe Drumul Național 67 C, între Novaci și Rânca, pe o porțiune de cinci kilometri. În competiție, s-au înscris 75 de piloți din țară și din străinătate. Următoarea etapă din acest campionat se va desfășura la Reșita, în perioada 1-2 iulie, au anunțat organizatorii.

Galerie foto


Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: