Care sunt conditiile de angajare la cel mai bun studio de videochat din Romania?

In prezent, pe piata din Romania exista mai multe studiouri dedicate divertismentului pentru adulti care angajeaza modele de videochat. Conditiile de angajare, insa, difera de la caz la caz. Unele studiouri sunt mai mult sau mai putin legale, punand sau nu la dispozitie contract de colaborare, in timp ce altele ofera un comision de 50% sau chiar mai mare de-atat s.a.m.d. In concluzie, atunci cand te decizi sa debutezi in aceasta activitate si nu ai cunostinte in domeniu sau experienta necesara, cel mai indicat este sa faci un mic research pentru a afla care este cel mai bun studio de videochat din tara noastra.

Iar la o simpla cautare pe Internet vei descoperi ca Studio-20, cu cele 19 locatii ale sale pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), este nu numai cel mai bun studio de videochat din România, ci si din lume! Iata de ce si care sunt conditiile de lucru in cadrul acestei francize de top:

Contract ferm de artist-interpret

In primul rand, vei lucra la cel mai bun studio de videochat care este 100% legal, avand garantia unor venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare. Pentru acest lucru trebuie sa ai obligatoriu minimum 18 ani, intrucat vei semna un contract de colaborare inca din prima ta zi de activitate la Studio-20, indiferent de locatie. In plus, pentru a te asigura de legalitatea castigurilor tale, la fiecare doua saptamani vei semna un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor aferente sumelor de bani incasate de tine.

Venit minim de 1.000 de dolari pe luna

Acesta este valabil in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Mai mult decat atat, ca model la cel mai bun studio de videochat, ai sansa sa primesti din partea angajatorului un imprumut pentru a-ti crea propria garderoba si trusa de machiaj. Daca vei ramane in echipa Studio-20 pe termen lung, nu va mai fi nevoie sa inapoiezi banii.

Comision cumulativ de pana la 65% din incasari

In functie de perseverenta ta, poti adauga la comisionul standard de 50% numeroase bonusuri:

- 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;

- 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada (primele doua bonusuri nu se cumuleaza);

- 5% daca venitul tau depaseste 10.000 $ in acea perioada;

- 5% dupa 12 luni complete petrecute la cel mai bun studio de videochat.

Credite fara dobanda

Vrei sa-ti cumperi o casa noua sau o masina de lux in cel mai scurt timp? Doresti sa apelezi la o operatie de marire a bustului sau a buzelor cat mai repede? Nimic mai simplu. Dupa minim 6 luni ca model la cel mai bun studio de videochat, poti sa accesezi credite fara dobanda sau comision direct de la Studio-20, acest lucru fiind un avantaj cu adevarat unic.

Programe de training si cursuri gratuite

Nu in ultimul rand, trainerii de la Studio-20 iti vor oferi cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de telegenie si styling etc. Astfel vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de top in cadrul celui mai bun studio de videochat!

Vizualizări: 1,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: