Cele mai bune hanorace pentru bărbați de cumpărat în 2020

Ne aflăm într-o perioadă în care suntem consemnați la domiciliu majoritatea dintre noi. Fie că sunt în șomaj tehnic, fie că lucrează de acasă, fie că sunt acasă cu copiii care nu mai pot merge la școală și la grădiniță. Doar puțini sunt cei care încă mai merg la muncă. Stând atât de mult timp în casă, începi să te gândești la garderoba cu hainele de casă. Nimic nu ne mai face să ne gândim la hainele de stradă sau cele de mers la muncă. Ne dorim haine confortabile, haine în care să ne simțim în largul nostru. Iar asta începe de la hanorace, acele bluze care sunt realizate din bumbac moale și sunt suficient de largi încât să nu ne incomodeze în niciun fel, în timp ce au și o ținută suficient de plăcută.

Nu putem spune că hanoracele constituiau un element foarte important al garderobei unui bărbat până de curând. Nimeni nu au putut să spună asta. Însă acum, parcă ți-ai dori să ai cât mai multe, ca să nu te plictisești să porți unul singur. Și investiția nu va fi degeaba. Odată ce te-ai obișnuit să porți hanorac, nu vei mai vrea să porți altceva. Este o plăcere să le porți, indiferent de momentul zilei și cu orice ocazie. Și, dacă vei citi în continuare, îți vei da seama că sunt mai multe situații în care poți purta hanorace. 

Avantajul este că poți alege din trei tipuri de hanorace. Și cel mai mare avantaj este că găsești o mulțime de modele de hanorace de bărbați pe bolf.ro. Cele teri tipuri de hanorace sunt:

1.Hanorace clasice, cu glugă - sunt hanoracele pe care le cunoaștem atât de bine, cu glugă, cu buzunare imense în față, de cele mai multe ori e un singur buzunar cu două găuri pentru fiecare mână (buzunar comun pentru ambele mâini), din bumbac. Uneori sunt într-o singură culoare, dar de cele mai multe ori sunt marcate de un imprimeu sau de o broderie imensă. Bineînțeles, se poate purta acasă, când ieși până la magazin pentru cumpărături și după ce se termină situația de urgență vei ieși la un grătar sau la o bere cu prietenii, dar și când faceți sport, în special la alergare.

2. Hanorace fără glugă - sunt din același material din bumbac foarte confortabil, dar nu mai are nici gluga și nici buzunare, deci are un aspect mult mai ușor de purtat în mai multe situații. Dacă sunt într-o singură culoare, aceste hanorace se pot purta nu doar în situațiile menționate anterior în ținute sport, ci și în ținute casual, pe care le puteți purta în ieșirile în oraș, atunci când vreți să vă simțiți confortabil, dar și la muncă, dacă aceasta nu impune o ținută mai oficială. 

3. Hanorace cu glugă și cu fermoar - normal, din același material confortabil, dar buzunarul mare de pe centru se împarte în două părți, câte unul pentru fiecare mână, prin fermoarul cu care se încheie. Aceste hanorace se pot purta foarte bine împreună cu un tricou cu mânecă scurtă sau lungă, în funcție de necesități și de temperatura de afară. Practic, este o jachetă foarte confortabilă, pe care o poți purta chiar și în ținute casual. 

Fiecare dintre aceste tipuri de hanorace ar trebui să fie, așa cum am spus, foarte comode. Din acest motiv, este foarte important să fie realizate din material foarte calitativ. Iar calitatea se găsește în magazinul online Bolf.

Vizualizări: 3,510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: