Vrei sa stii care sunt cele mai utile suplimente si sfaturi pentru potenta? Iata o serie de informatii utile!

Relațiile intime sunt foarte importante în viața adulților. Majoritatea oamenilor le asociază cu ceva pozitiv și plăcut. Dar nu putem uita că sunt si barbati care se confruntă cu probleme, una dintre aceste probleme fiind lipsa dorinței.

Mulți bărbați suferă de această problemă. Disfuncția sexuală masculină a existat întotdeauna, dar abia în anii ’70 a început să nu mai fie considerata un subiect tabu și a început o nouă etapă de studiu și acceptare ca boală.

În ceea ce privește vârsta, dacă barbatul are pana in 30 de ani, are între 1% și 10% șanse de a avea o disfuncție, ceea ce nu este neaparat grav. Insa la un bărbat în vârstă de 70 de ani, probabilitatea crește până la 50%.

Motivele problemei pot fi diverse. Cele mai frecvente afectiuni sunt intalnite la persoanele în vârstă și se datorează problemelor din sfera cardiovasculară sau ca urmare a modificarii circulatiei sângelui.

Cu toate acestea, la tineri nu sunt de obicei disfuncții organice, ci sunt cauzate de o problemă externă. Mulți factori intră în joc, iar disfuncția poate fi condiționată si de aspecte psihologice sau emoționale. De asemenea, tulburarea poate fi cauzată de efectele secundare ale anumitor medicamente.

În continuare, vă prezentam o serie de suplimente si sfaturi pentru potenta ce pot fi utilizate cu succes pentru a vă recâștiga apetitul sexual.

Suplimentele pentru potenta, un real ajutor in dormitor

Anumite suplimente pentru potenta, pot duce la cresterea dorintei, permițând astfel bărbaților să-si îmbunătățească viata sexuala. În prezent, există un număr mare de produse axate pe îmbunătățirea vietii sexuale a bărbaților. De exemplu maca și L-arginina, precum și vitaminele sau zincul, contribuie la bunastarea organismului. Zincul creste fertilitatea, ajuta la păstrarea unui nivel constant de testosteron în sânge și totdata ajuta la reglarea activității hormonale.

Vitaminele B6 și B12 ajută la reducerea oboselii, iar vitamina C este responsabilă pentru susținerea sanatatii sistemului imunitar.

Maca este renumită pentru proprietățile sale ca afrodiziac, motiv pentru care este considerata un excelent potențiator, datorita capacitatii sale de a stimula libidoul și prin urmare, de a spori relațiile intime in cuplu.

Utilizarea acestor suplimente poate fi soluția ideală, insa exista si o serie de sfaturi pentru potenta cu ajutorul carora viata sexuala poate fi imbunatatita considerabil.

Stilul de viață are multe de-a face cu apetitul sexual. Există anumite practici care sunt indispensabile. Nu înseamnă că acestea sunt direct legate de sexualitate, ci că vă permit să aveți o sănătate mai bună.

Exercițiu fizic. Nu trebuie să devii sportiv profesionist, dar trebuie să faci un efort fizic moderat. De exemplu, alergarile usoare, înotul sau mersul la sală, îmbunătățesc circulația. Trebuie să aveți în vedere că exercițiile fizice cresc producția de endorfine, care ajută la îmbunătățirea stării de spirit.

Obezitatea. A fi supraponderal poate influența dorința. De exemplu, bărbații obezi produc testosteron cu până la 50% mai puțin. În plus, această problemă poate afecta stima de sine și poate provoca o scădere a apetitului sexual.

Alcool. Alcoolul în exces este foarte dăunător excitatiei sexuale. Deși mulți cred contrariul, adevărul este că alcoolul in exces poate dauna grav sanatatii sexuale.

Odihna. Există studii care arată că atunci când un bărbat doarme doar 5 ore pe noapte timp de o saptamana, nivelul său de testosteron scade cu 10 -15%. Nu uitați că odihna poate crește libidoul.

Pentru mai multe informatii si sfaturi pentru potenta, vizitati magazinul pastilePotentaSam.ro, locul de unde puteti achizitiona suplimente pentru fertilitate masculină și feminină, lubrifianți naturali dar și produse pentru sănătatea prostatei.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: