Horoscop

Valabil pe 12/13 septembrie

Berbec: Este posibil să ratezi ocazia de a cunoaște o persoană, deoarece eşti irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei. Până la urmă, totul va fi bine dacă îţi stăpâneşti agresivitatea și reacțiile impulsive. Calmul și diplomația te vor ajuta să eviţi un conflict.

Taur: Nu este o zi favorabilă pentru investiții și tranzacții financiare, faci eforturi să îţi dozezi eforturile și să te stăpâneşti. Poţi pierde controlul și acest lucru te tensionează tare. Nu te lăsa dus de val, trebuie să fii mai responsabil pentru a nu face greșeli.

Gemeni: Colaborarea pe care ai început-o pe partea financiară te poate implica în prea multe activități și nu le poţi duce la bun sfârșit. Rezultatele așteptate nu vor fi pe măsura efortului depus și veți manifesta aceste nemulțumiri de sine față de partenerul de viaţă.

Rac: Pe plan profesional, ideile tale par departe de obținerea unor rezultate, ar putea să pară ciudate în ochii celor din anturaj și să stârnească controverse. Cautăţi un partener cu care să discuți chestiuni importante.

Leu: Relațiile de la muncă decurg bine, însă la un moment dat apare o controversă într-un proiect. O vizită din partea cuiva drag sau o întâlnire inopinată îţi aduce buna dispoziție. Evită discuțiile și tonul sarcastic pentru a nu provoca o ceartă.

Fecioară: Apar probleme care cer rezolvare imediată și îţi provoacă neliniște. Nu trebuie să intri în panică, capacitate de concentrare este bună și reușeşti să le rezolvi pe toate. Pentru a reuşi, ascultă sfaturile celor din jur, nu îţi asuma responsabilități suplimentare.

Balanţă: Activități rămase nerezolvate, treburi neterminate, își găsesc azi rostul, vei trece la treabă pe mai multe planuri. Dacă îţi cauți un loc de muncă, vei reuși să-l găseşti. Ziua oferă o viziune nouă, iar perspectivele acestor modificări se vor menține.

Scorpion: Sentimental, pot interveni tensiuni în relație. Poate fi vorba și de niște cheltuieli la comun, de opinii sau principii asupra cărora nu ajungeți la un acord. Trebuie să dai dovadă de diplomație, să fii atent la dorințele celuilalt pentru a nu tensiona relația.

Săgetător: Nu face astăzi planuri mărețe, contracte curajoase, azi nu ai câștig de cauză în negocieri. Din contră, e posibil să ţi se ascundă ceva, ori greșeşti ceva și rişti să fii păcălit. Trebuie să comunici deschis și să te consulți cu o persoană de încredere.

Capricorn: Pe partea profesională este posibil să te inspiri din reușitele unei persoane din anturaj sau din familie care îţi împărtășește o experiență inedită. Discuția îţi canalizează ideile către manifestări concrete care te scot din rutina zilnică.

Vărsător: Unele secrete ascunse este posibil să iasă la suprafață, ceea ce te dezechilibrează emoțional. Toate aceste informații au caracter imprevizibil din punct de vedere sentimental și îţi pierzi încrederea. Dă dovadă de prudență ca să evitați o discuție aprinsă.

Peşti: Ți se deschid noi orizonturi pentru un job în altă zonă. Pe de altă parte, astrele aduc o clarificare în relațiile sociale. Te poți îndrăgosti la prima vedere de o persoană din anturaj, chiar dacă acesta este implicată într-o relație.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: