„Celentano”, spectacol la Târgu Jiu. Unde îl poţi vedea!

Artiştii Teatrului Nottara din Bucureşti vor susţine vineri, 8 iunie, un spectacol de zile mari la Târgu Jiu. Este vorba de piesa „Metoda”, de Jordi Galceran. Din distribuţie fac parte Adrian Văncică, Alexandru Jitea, Gabriel Răuţă şi Cerasela Iosifescu. Adrian Văncică este artistul care a devenit cunoscut după rolul său din serialul de comedie „Las Fierbinţi”, unde îl interpretează pe Celentano.    

Piesa face referire la o companie suedeză care trebuie să angajeze o persoană care să se alăture echipei. Postul implică o mare responsabilitate, iar condiţiile de muncă şi remuneraţia sunt foarte atractive. Cei patru presupuşi candidaţi selectaţi pentru interviu intră treptat în scenă.

Spectacolul are o durată de o oră şi 35 de minute, va începe la ora 19.00 şi se va juca fără pauză. Spectacolul Teatrului Nottara din Bucureşti este cuprins în programul Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”.

În continuarea reprezentaţiei artiştilor Teatrului Nottara din Bucureşti va urma, de la ora 21.00, spectacolul stradal „Origini”, al Teatrului „Aureliu Manea” din Turda. Show-ul va avea loc chiar în faţa teatrului târgujian.

Vizualizări: 2,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: