Centrul Antidrog Gorj a avut în 2023 doar opt beneficiari

A fost publicat raportul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Craiova din care face parte și Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj, din care rezultă că în 2023 instituția a avut doar opt beneficiari.

Opt beneficiari în 365 de zile pentru cei doi-trei angajați ai centrului!

Nu este clară activitatea centrului în anul 2023. Totodată, la nivelul centrului nu exista un psiholog și atunci când erau cazuri pentru care era necesar un psiholog, angajații centrului aduceau un specialist din Mehedinți, județul cel mai apropiat.

La nivelul Olteniei, au fost efectuate în 2023, conform raportului, 1.573 de activități de prevenire a consumului de droguri desfășurate. 


În cursul anului 2023, la nivelul CRPECA Craiova au fost înregistraţi 168 beneficiari, dintre care 125 beneficiari la nivelul judeţului Dolj, 8 beneficiari la nivelul judeţului Gorj, 27 beneficiari la nivelul judeţului Mehedinţi şi 8 beneficiari la nivelul judeţului Olt, cărora li s-au oferit servicii de informare, management de caz, evaluare/consiliere socială, psihologică şi medicală şi consultaţii medicale. Dintre aceştia, 156 beneficiari au fost referiţi de către structuri de aplicare a legii sau de către alte instituţii (DIICOT, penitenciare, serviciile de probațiune județene, DGASPC), iar 12 s-au adresat centrelor CRPECA Craiova, din proprie iniţiativă.

Vizualizări: 838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: