Cere programul ”Rabla pentru Agricultură”

Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor din Rânca și prim-vicepreședintele partidului Alianța Națională a Agricultorilor Gorj, și-a expus câteva idei pe care le vrea puse în practică. Odată înscris în această formațiune politică (ANA), șeful cabanierilor spune că este nevoie ca agricultura și turismul să se dezvolte mai mult.

Agricultura este domeniul care începe să ”apună”în România. Multe sate au rămas pustii, iar tinerii au plecat peste hotare pentru a-și contura un viitor mai bun. Și cum forță de muncă în mediul rural nu prea mai există, terenurile agricole au fost lăsate în paragină. Astfel, proaspăt înscris în politică, Constantin Pănescu spune că ar avea idei pentru resuscitarea acestui domeniu. Una dintre acestea ar fi legată de un program ”Rabla pentru Agricultură”.

”Vrem să reînnoim toată partea de agricultură. Nu neapărat prin sisteme de irigație. Trebuie să gândim și un Program rabla și pentru agricultură. Stau bieții oameni la țară cu tractorul de 40 de ani și cerem statutului să înțeleagă că agricultura trebuie să mențină România mai sus decât este acum. Să punem niște baze și pentru țăranul român, exact cum fac și ceilalți atunci când reînnoiesc parcurile auto prin instituții”, a spus Constantin Pănescu, la Târgu Jiu Tv.

Alianța Națională a Agricultorilor - ANA este condusă în Gorj de Marinela Strîmbulescu.

Vizualizări: 1,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: