Cerere mare de bilete pentru meciul cu Steaua

Echipa pregătită de Flavius Stoican primește vizita celor de la Steaua iar cererea de bilete e mare după ce s-au dat 1.000 de tichete în primele două zile. Antrenorul reșițenilor se gândește la victorie în meciul programat în weekend în prima etapă a Ligii 2 din acest an.

Antrenorul Flavius Stoican a prefațat partida cu formația lui Daniel Oprița, la care stadionul ar putea să fie plin până la refuz. Deja, suporterii au început să cumpere într-un ritm alert tichete pentru primul joc de acasă din acest an.

În această săptămână, până la disputa cu Steaua, Flavius Stoican va pune lucrurile tactice la punct și va încerca să producă surpriza, să răpună formația din Ghencea și să mai urce câteva poziții în clasamentul Ligii 2. 

”Ne dorim să ne prezentăm foarte bine la primul meci oficial din 2024, cel cu CSA Steaua. Va fi un joc care ne va arăta la ce nivel suntem după pregătirea de iarnă și vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejos decât cei de la CSA Steaua.

Chiar dacă Steaua are un nume în fotbal, doi ani la rând a încercat să intre în prima ligă și nu a reușit. Sunt sigur că și ei își doresc să ocupe în clasament un loc cât mai sus și mă refer aici la play-off, în schimb noi vrem să facem un meci mare. Vrem să jucăm foarte bine, mai ales că vom fi susținuți de suporterii noștri, care sunt convins că vor veni în număr mare la stadion.

Cred că sprijinul suporterilor va fi un atu pentru noi pentru a putea să ne ridicăm la nivelul acestei partide. În momentul de față mă gândesc în mare la primul 11 pe care-l voi folosi. Fiecare jucător a avut destule minute în partidele amicale să demonstreze că merită să fie în prima echipă”, a spus Flavius Stoican, citat de Caraș Online.

Marți, 20 februarie, fanii Reșiței, cei din facțiunea Guardia Ultra, au anunțat că au vândut în două zile 1.000 de bilete. Astfel, este de așteptat ca tribunele stadionului din Valea Domanului să fie pline, iar pe arenă să fie prezenți în jur de 8.000 de spectatori pentru că este cerere mare de bilete, poate cea mai mare din ultima perioadă, de când CSM Reșița a revenit în Liga 2.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: