Rotaru l-a băgat în ședință pe antrenorul Ivaylo Petev

Nu e liniște la Universitatea Craiova după începutul slab al echipei în noul an. Mihai Rotaru a cerut filmările de la antrenamentul Universității Craiova pentru a verifica dacă Ivaylo Petev a fost prezent luni la pregătire.

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a cerut filmările de la antrenament, pentru a verifica dacă antrenorul Ivaylo Petev a fost prezent la pregătirea echipei. Acesta susține că problema este lămurită în acest moment și că va purta discuții cu tehnicianul.

Rotaru a vorbit despre zvonurile care au apărut în ultimele zile, despre faptul că antrenorul Ivaylo Petev nu a fost prezent la antrenamentul echipei de luni. Acesta susține că a solicitat filmările de la pregătire, pentru a se convinge dacă acest lucru este adevărat.

„A doua zi după meci sunt două categorii de activități. Rafacere și intrarea la masaj cu cei care au jucat mai mult de 70 de minute. Și un antrenament pentru cei care nu au fost folosiți. Este un neadevăr, să nu zic că e o minciună, că nu a fost prezent. Chiar am întrebat și eu, le-am zis «Bă, ia dați-mi imaginile!». Nu discutăm despre rezilieri. Avem o discuție din care trebuie să înțeleg ce s-a întâmplat”, a declarat Mihai Rotaru la DigiSport.

Universitatea Craiova traversează o perioadă dificilă în Liga 1 unde a obținut doar o victorie în primele cinci meciuri disputate în 2024. Astfel, oficialii oltenilor caută o soluție pentru ca echipa să își poată îndeplini obiectivele propuse.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: