Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cheloo face show la Târgu Jiu

Elevii de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu se pregătesc de petrecere. Adolescenţii îşi vor alege joi, 19 octombrie, cea mai frumoasă şi inteligentă „boboacă” a liceului. Tematica balului din acest an este „Hollywood Night”, astfel că tinerele şi tinerii sunt invitati să se costumeze într-un mod cât mai elegant.

Evenimentul se va desfăşura la un restaurant de pe Insuliţa Jiului, trupa Paraziţii fiind invitată să întreţină atmosfera. Douăsprezece concurenţi s-au înscris la competiţia care va desemna cea mai frumoasă elevă şi cel mai frumos elev de clasa a IX-a. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 25 lei. 

La final, organizatorii au pregătit şi un after party, care va avea loc la clubul Mozart din Târgu Jiu. Colegiul Naţional „Spiru Haret” este primul liceu din municipiu care deschide balul bobocilor în acest an şcolar.

Vizualizări: 6,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: