Cinci centre de vaccinare își suspendă activitatea în Gorj

Cinci centre de vaccinare din județul Gorj își încetează activitatea temporar. Decizia a fost luată în urma numărului extrem de mic al persoanelor care vor să se imunizeze împotriva Covid-19.

”Începând cu data de 12 iulie 2021, se va suspenda temporar activitatea a cinci centre de vaccinare din județul Gorj. Este vorba despre Centrul de la Spitalul Târgu Jiu, cel de la Școala Gimnazială Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, cel de la Căminul Cultural Stoina, de la Spitalul Turceni și centrul de la Căminul Cultural Bâlteni”, spune Daiana Militaru, purtător de cuvânt al DSP Gorj.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, centrul de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu va rămâne funcțional, cu două fluxuri de vaccinare. Unul va fi pentru serul celor de la Pfizer, iar celălalt pentru cel produs de compania Johnson&Johnson.

”În privința centrului de vaccinare cel de la Stadionul Municipal, acesta va rămâne funcțional, însă pe două fluxuri. Doar unul va fi pentru Pfizer, iar altul pentru Johnson. Programul de funcționare va fi de luni până duminică între orele 08:00-20:00”, mai spune Daiana Militaru.

Gorjul nu a avut nicio infectare Covid în ultimele 24 de ore.

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: