Cinci gorjeni care veneau din Italia au ajuns la spital

Un microbuz de marfă în care se aflau cinci persoane din Gorj s-a răsturnat joi dimineața pe DN 66 în județul Hunedoara, șoferul scăpând mașina de sub control într-o curbă. Microbuzul s-a răsturnat și a intrat direct în gardul Primăriei din localitatea Bănița, imediat echipaje de intervenție de la Baru și Petroșani mobilizându-se pentru a acorda primul ajutor.

Microbuzul, cu numere de Bulgaria, venea din Italia și era plin cu haine second hand care urmau să fie vândute, cel mai probabil,în Gorj. Pe lângă șofer, în mașină se mai afla o familie din Bengești Ciocadia, părinții fiind însoțiți de băiatul de 5 ani și fata de 15 ani. Toți au fost transportați de ambulanțe și echipaje SMURD la spital la Petroșani, dar aici au rămas doar câteva ore, pentru că ulterior toată familia a revenit la microbuz pentru a-și recupera marfa.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, o primă cauză a accidentului stabilită de polițiști fiind viteza prea mare cu care circula acesta în condiții de carosabil umed.

Galerie foto




Vizualizări: 4,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: