Cine e gorjeanul prins de 48 de ori fără permis

Şoferul gorjean care i-a uimit până şi pe poliţişti urcându-se la volan fără permis este Coco Păun, cel care la începutul anilor 2000 a fost implicat în bătăi de stradă în Târgu Jiu.

Gorjeanul, în vârstă de 45 de ani, a fost tras pe dreapta, ultima dată, la Sibiu. Poliţiştii de acolo au constatat că avea permisul suspendat. Şi nu a fost prima dată când se urcase la volan chiar şi în aceste condiţii. Mai fusese sancţionat pentru fapte asemănătoare de 47 de ori!

Ultima dată, Coco Păun a fost prins în Sibiu, în localitatea Huşi. S-a întâmplat sâmbătă dimineaţa. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat după ce, în ultimii 10 ani, a fost depistat conducând cu permis necorespunzător categoriei sau cu dreptul de a conduce suspendat de nici mai mult, nici mai puţin de 47 de ori”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Prins şi în Gorj. Tot fără permis!

Nici în Gorj nu este străin de infracţiuni. Tot săptămâna trecută, poliţiştii gorjeni l-au tras pe dreapta şi i-au făcut dosar penal. S-a întâmplat pe DN 66, în apropiere de Bumbeşti Jiu: „Bărbatul conducea având permisul suspendat. I-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De altfel, Coco Păun a mai fost prins şi în alte judeţe în aceeaşi postură: la volan, fără permis. Lucian Diniţă, fostul şef al Poliţiei Române, a explicat că acest lucru a fost posibil din cauză că legea nu este suficient de aspră cu cei care încalcă normele rutiere.

Vizualizări: 6,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: