Cinci români loviti de masina in Londra

Cinci persoane au fost lovite de o maşină în Londra, martorii spunând că şoferul a intrat intenţionat în grupul care stătea pe marginea străzii. După câteva ore de la incident, s-a aflat că victimele sunt angajaţii români de la o spălătorie auto. 

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 8:20 (10:20 ora României), atunci când maşina a părăsit carosabilul în apropiere de staţia de autobuz Cartford şi s-a izbit în oamenii adunaţi în faţa unei spălătorii de maşini din Bellingham. Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge. Ulterior, poliţiştii au intervenit şi l-au arestat pe şoferul care a provocat accidentul rutier.

Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar starea acestuia este critică. Alte două persoane au fost grav rănite, dar sunt într-o stare stabilă, fiind vorba de o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani. De asemenea, alţi doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani şi, respectiv, 46 de ani au fost răniţi în accident, dar sunt internaţi în stare stabilă. (D.G.)

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: