Tetaru de păpuşi la Târgu Jiu: "Micuța Lola și Tărâmul Prieteniei"

Teatrul de Păpuși "Pinocchio", din cadrul Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, va organiza un prim spectacol în acest an. Duminică, 21 februarie, de ora 11:00, la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu va avea loc premiera spectacolului de teatru pentru copii "Micuța Lola și Tărâmul Prieteniei".

Pichindeii din Târgu Jiu se vor bucura la finalul săptămânii de o premieră a Teatrului de Păpuşi „Pinochio”. Actorii acestui teatru vor pune în scenă piesa "Micuța Lola și Tărâmul Prieteniei", spectacolul fiind programat duminică, la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Târgu Jiu.

Lola, personajul principal al piesei, este o fetiță mofturoasă care nu știe să-și facă prieteni şi îl rănește pe Domnul Pernă, ursulețul său de pluș. Cei doi ajung pe Tărâmul Prieteniei și împreună cu Zâna Prieteniei și cu râma cea deșteaptă, Lola reușește să-i câștige prietenia Țesătoarei și să-și salveze cel mai bun prieten.  

Spectacolul de teatru este live și vor fi pe scană atât personaje-păpuși, cât și actori la vedere.  Mânuirea păpușilor este realizată de actorii păpușari: Liliana Uscătescu, Adelina Popescu, Georgiana Găvan și Daniela Rednic, cu participarea actorului Bogdan Constantin, colaborator al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Textul și regia sunt semnate de actrița și regizoarea Lulu Trăsnea.

Școala Populară de Arte  a anunţat că accesul publicului se va face gratuit în limita locurilor disponibile, pe bază de invitații, care se ridică de la secretariatul instituției, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: