Cine a câștigat războiul audiențelor în noaptea de Revelion

Pro TV a depăşit Antena 1 în noaptea dintre ani, pentru prima dată după mulți ani. Asta și pentru că, pentru prima dată după mulți ani, Pro TV a avut emisiune făcută special, în trecut mergând pe transmiterea unor concerte și pe difuzarea de filme.

Potrivit Paginademedia, Protevelionul a fost un spectacol cu vedetele postului şi cu invitaţi, prezentat de Pavel Bartoş şi de Raluka, cu dialoguri între prezentatori şi invitaţii care erau permanent în platou (cam ca la "gradenele" lui Negru), multă muzică populară şi de petrecere, puţin mister (nu măşti, ca la Negru, ci "umbre" pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost în platoul în care se filmează Românii au talent, SuperStar sau Vocea României).

Antena 1 a mers pe clasicul Revelion al starurilor, cu măşti (format despre care Dan Negru spunea că e ultima dată când îl face), cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Selly şi momente inspirate din serialele la modă: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.

Paginademedia mai arată că programul lui Dan Negru a început la ora 22.00, ca de obicei, iar Protevelionul a pornit încă de la ora 20.00.

La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Protevelion. În acelaşi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de români.

A fost aproape egalitate între Kanal D şi Revelionul de la România TV. Locul al treilea pentru Kanal D, cu aproape 700.000 de români şi, la foarte mică distanţă, de 14.000 de telespectatori, poziţia a patra pentru România TV.

Restul canalelor au fost mult în urmă. TVR 1, de exemplu, a fost aproape la jumătate ca audienţă de România TV.

La oraşe, peste 1,1 milioane de români s-au uitat la Protevelion, în timp de aproape 900.000 erau cu ochii pe Dan Negru.

România TV a fost la oraşe pe locul al treilea, şi înaintea Kanal D, nu numai a postului public TVR 1.

Vizualizări: 2,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: