Cine au fost invitații speciali ai lui Dan Șucu la derby-ul Rapid – FCSB

Numeroşi afacerişti importanți au luat loc în lojele stadionului din Giulești la meciul cu FCSB. Printre invitați s-a numărat şi Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.


Tribunele cochetei arene din Giulești au fost înțesate de VIP-uri la partida dintre Rapid şi FCSB, confruntare la care au asistat 14.000 de spectatori. De când a ajuns finanțator la echipa Rapid, Dan Șucu are rezervate mai multe locuri la partidele de pe teren propriu. Unele dintre ele au fost ocupate la partida cu echipa patronată de Gigi Becali de oameni de afaceri cunoscuți, parteneri ai milionarului, dar și persoane din viața politică. Printre invitați au fost Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, dar și oameni de afaceri precum Tinu Sebeșanu, CEO-ul Impact și Dan Minulescu, CEO Macromex.

Au fost momente de relaxare înainte de startul partidei, discuții și multe strângeri de mână între cei din loji. Pe parcursul partidei fiecare dintre invitați a fost atent la meci iar la final au fost vizibil satisfăcuți de rezultatul partidei câştigate de Rapid. Părea că toți cei prezenți, din lumea de business și din politică, sunt bucuroși pentru succesul sportiv al lui Dan Șucu.

La data de 24 mai 2022 omul de afaceri Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid, celelalte 50 de procente rămânând în posesia lui Victor Angelescu. „Sperăm să vindem 8.000 de abonamente şi să atragem publicitate de 2,5 milioane de euro. Şi niciun cent din această publicitate nu va veni ordonat de vreun primar sau ministru. Nu avem nicio dorinţă să intrăm în legătură cu statul. Nu dorim niciun ban din partea niciunei primării, a vreunui minister. Banul public nu are ce căuta în fotbal. Banul public e binevenit în zona de sport de masă”, declara în acea zi omul de afaceri.

Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (2-0), pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal.

Trupa antrenată de Adrian Mutu a obţinut primele puncte în acest sezon, în timp ce FCSB nu are nicio victorie în trei meciuri jucate, egal (1-1 cu U Cluj) şi eşec (0-2 cu Rapid) în campionat, înfrângere (0-1 cu Saburtalo) în Europa Conference League.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: