Cine este autorul furtului a 44.000 de euro de la Tismana

Detalii incredibile ies la iveală în cazul furtului din Tismana, județul Gorj, unde o familie a rămas fără 44 de mii de euro. Furtul s-a produs în luna decembrie, iar tânărul acuzat că ar fi autorul acestei infracțiuni este rudă cu păgubiții. Mai exact, acesta a venit în vizită la mama sa care s-a recăsătorit cu un bărbat din Tismana și a plecat cu tot cu banii pe care i-a găsit în casă. Oamenii au aflat mai târziu că le-au fost furați toți banii așa că au alertat Poliția fără să-și dea seama cine a fost făptașul.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este din județul Neamț. A furat 44 de mii de euro din casa tatălui vitreg. S-a întâmplat în preajma sărbătorilor de iarnă, când acesta a venit să-și viziteze familia în orașul Tismana, din Gorj. A găsit banii pe care tatăl său vitreg îi obținuse în urma vânzării unei case și i-a furat.

După câteva zile, bărbatul și-a dat seama că nu mai are banii și a anunțat furtul la 112. “Este vorba de un cetățean care a avut o proprietate în Reșița, dar care are casă și în Tismana, în satul Pocruia. După vânzarea din Reșița, a adus banii în casa de la Tismana, urmând să achiziționeze cu banii respectivi un apartament în Târgu Jiu. Nu e un om bogat. E un om cu o gospodărie normală”, a spus primarul din Tismana, Marian Slivilescu.

Polițiștii l-au găsit pe făptaș în comuna Iscusești, din județul Neamț, și l-au reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de furt. Până acum, prejudiciul nu a fost recuperat.

Vizualizări: 7,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: