Cioara Cronco din Târgu Jiu, la „Chefi la cuțite”

Apariție neobișnuită la un show culinar. Simona și Miti, din Târgu Jiu, au mers în competiție alături de cioara de care au grijă de mai bine de un an. Cronco a atras toate privire chefilor care au ținut morțiș să fotografieze animalul de companie care i-a făcut celebri pe cei doi tineri gorjeni.

Simona și-a încercat norocul la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, și a încercat să-i convingă pe chefi că merită să meargă mai departe cu o porție de tagliatelle. Nu a primit niciun cuțit, dar a făcut senzație alături de Cronco și soțul ei, care a adus pasărea în lesă.

Miti le-a povestit lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și lui Cătălin Scărlătescu despre cum a găsit-o pe Cronco și cum are grijă de ea: „Am găsit-o în parc cu aripa ruptă, era plouată, bătută, lovită la cap, nu mai avea pene mai deloc. Am dus-o la veterinar să îi dea vitamine și antibiotic și imediat și-a revenit. Inițial am vrut să-i dăm drumul, dar ea nu a mai vrut să plece și apoi nici noi nu am vrut să-i mai dăm drumul, că ne-am atașat de ea. Când mă joc Fifa îmi dă restart la calculator, îmi deconectează internetul ca să îi dau atenție. Are camera lui proprie, are o grămadă de jucării, cred că are peste o mie de jucării, că se plictisește de ele”.

Chiar dacă nu a mers mai departe în concurs, cioara Cronco a fost vedetă în adevăratul sens al cuvântului. „Acum mai nou a început să latre. Avem un câine în casă și niște pisici și s-a obișnuit și a început să latre. Doarme cu noi în fiecare noapte, are păturica lui. A învățat să scrie pe telefon, câteodată sună cu apel video și se vede doar ciocul pe ecran. Știe să își ascundă banii. În prezent avem 12 animale”, a dezvăluit tânărul foarte mândru de toate animalele pe care le-a salvat, dar și de iubita sa, devenită concurentă la „Chefi la cuțite”.

Galerie foto




Vizualizări: 6,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: