Circul continuă! Ponta, convins că miniștrii lui Grindeanu NU s-au făcut de râs destul

La câteva ore după ce în Parlament a fost votată moțiunea prin care Guvernul a fost demis, mai mulți miniștri care anterior își dăduseră demisia au anunțat că revin asupra deciziei lor pentru a-și putea relua atribuțiile. Penibilul situației l-a făcut inclusiv pe Victor Ponta să reacționeze, mai ales că acesta este încă șef la Secretariatul General al Guvernului. Până când va fi numit un alt Guvern, Ponta ar trebui să lucreze cu cei care acum își retrag demisiile, supărarea sa majoră fiind dată de faptul că inclusiv miniștrii demisionari au votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului din care făceau și ei parte.

 „STOP - nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?? Nu s-au făcut destul de râs miniștrii care au ascultat cuminți și au aprobat Raportul Dragnea-Vâlcov care spunea că sunt toți niște incapabili catastrofali ??? Nu se fac destul de râs miniștrii care acum stau lipiți de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în pozițiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic?”, a comentat Ponta pe pagina sa de Facebook.

Deputatul de Gorj e de părere că miniștrii se vor face de râs „pe vecie” dacă vor reveni asupra demisiilor, în condițiile în care demisiile sunt irevocabile, iar ei au votat pentru demiterea propriului Guvern pe motiv de incompetență. Ponta crede că atâta incompetență e greu de găsit, mai ales că vorbim totuși despre Guvernul României și, mai ales, despre PSD, un partid care se pretinde mereu ca fiind unul „serios” și „modern”. „Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să își retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor - deși Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt irevocabile?!?! (fac precizarea că au fost anunțate public, prezentate în scris primului ministru și «s-a luat act de depunerea lor» de către fostul Secretar General Busuioc — ghinion). Atâta neseriozitate și incompetență e greu de găsit...”, mai susține Ponta.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: