Ciurel este angajat al CEO. Cine spune asta!

Laurențiu Ciurel, fost manager al CE Oltenia, este în continuare angajat la CE Oltenia. Afirmația îi aparține președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, care a precizat însă că Ciurel are contractul de muncă suspendat. Șeful județului crede că Laurențiu Ciurel nu va reveni curând la muncă, chiar dacă legea îi permite acest lucru.

Cosmin Popescu a spus pe ce se bazează când spune acest lucru. ”Din câte știu, din punct de vedere juridic, domnul Ciurel are un contract de muncă care este suspendat, decizia aparține actualei conduceri. Codul Muncii permite ca această decizie să poată fi întreruptă, dar cu siguranță dumnealui va aștepta decizia instanței în dosarul care este pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Domnul Ciurel este la acest moment angajatul Complexului Energetic Oltenia, având contractul de muncă suspendat”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CE Oltenia.

Revenirea lui Laurențiu Ciurel în sistemul energetic este susținută Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj. Cârciumaru a spus că a încercat de câteva ori ”să rezolve” problema lui Laurențiu Ciurel.

Ciurel a părăsit CE Oltenia în 4 decembrie 2015, după ce a fost revocat din funcția de manager al companiei. Ciurel a acționat CEO în instanță pentru a reveni la șefia companiei, dar a pierdut la Curtea de Apel Craiova, sentința fiind definitivă.

Vizualizări: 2,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: