Clasele salariale, istorie. A început evaluarea TESA

Președintele Directoratului Sorinel Boza a primit mesajul transmis și prin media, de către liderii de sindicat, aceștia spunând că ar fi vrut să fie informați despre noua organigramă, și s-a conformat. 

Boza a apărut deja la patru emisiuni la posturile locale însă la niciuna dintre ele nu a dat detalii despre noua organigramă. Boza a declarat că îi va informa pe sindicaliști despre organigramă „Vor apărea directori de direcții, noi, care vor ajuta. O să spună unii că am creat un rând de conducere, nu ăsta e scopul. Încercăm să dăm niște atribuțiuni speciale acestui Directorat“, a spus Boza. Acesta a mai spus că a început evaluarea personalului și că unii salariați vor fi trimiți în producție. Dacă nu acceptă, vor fi concediați. „Am început evaluarea, vom evalua, sunt oameni de care ne vom despărți, dar care vor primi și o alternativă din partea noastră. Sunt care nu au obiectul muncii, nu spun unde sau nume. știu bine unde și ne vom focusa în această direcție. Nu vom începe restructurările mâine dimineață, însă oamenii care își vor dori să muncească vor găsi un loc de muncă în această companie. (...) Am o cifră în cap, ar fi bine să nu v-o spun pentru că trebuie să o validez cu partenerii sociali întâi, a declarat Boza.

El a mai spus că negocierile vor fi gata la 1 aprilie. Președintele Directoratului a fost întrebat și de clasele salariale acordate ilegal de fostul manager Laurențiu Ciurel. „E istorie, vă propun să trecem peste subiectul acesta. Vă asigur că în negocierile care încep acum nu voi ține cont din ce sindicat sau ce partid face parte“, a mai spus Boza.

Vizualizări: 4,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: