Cocalarii de la „Masa Tăcerii” l-au enervat pe Cătălin Striblea

O fotografie cu un bărbat urcat cu picioarele pe unul din scaunele de la Masa Tăcerii, opera lui Brâncuși de la Târgu Jiu, l-a scos din sărite pe cunoscutul realizator de televiziune Cătălin Striblea.

Jurnalistul a postat un mesaj pe facebook în care îşi exprimă revolta cu privire la modul cum unii înţeleg să se poarte. "Cocalarul nu se poate abtine. Daca nu avea poza cu femeia lui si de pe unul din scaunele Mesei Tăcerii nu avea ziua bună. Iar ceva mai devreme isi pusese si berea pe masa ca doar de aia e făcuta. Unii oameni nu merită cadouri de la Brâncuşi. Iar primăria din Târgu Jiu e prea generoasa când crede că un simplu afiş si bunul simt o sa oprească lumea sa stea la Masă ca la Cârciumă", a scris Cătălin Striblea duminică pe contul său de socializare, unde a publicat si fotografia care i-a provocat reacţia dură.

În fotografie apare un bărbat urcat cu picioarele pe scaunul din piatră, pentru a-şi putea fotografia iubita aşezată pe un alt scaun. Parcul Central din Târgu Jiu, acolo unde sunt situate operele, este păzit non-stop de Poliţia Locală, cu toate acestea internetul este plin de astfel de fotografii. Mai mult, şi Coloana Infinitului este la îndemâna oricui vrea să-şi scrijelească numele pe ea. Autorităţile nu au dat până acum niciun fel de amendă celor care vandalizează operele. Ar fi şi greu câtă vreme chiar primăria a girat spălarea operelor din piatră cu jet de apă sub presiune, deşi specialiştii au recomandat curăţarea cu jet de aer cald.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: