Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iancu, scos la mal de vântul de pe mare

Bibliotecarul Avram Iancu îşi continuă aventura sa pe mare în călătoria pe care o face între Sulina şi Istanbul. Acesta străbate distanţa respectivă fără costum de protecţie, aşa cum şi-a obişnuit fanii, numai că luni, la începutul săptămânii, vremea i-a fost potrivnică şi sportivul a trebuit să se recunoască parţial învins. A reuşit să înoate mai puţin de un kilometru pe oră, ceea ce pentru el este foarte puţin, după nici şase ore Iancu trebuind să iasă la mal. Cu câteva zile înainte, a parcurs 14 kilometri în doar 4 ore, din care 8 kilometri fără întrerupere pentru că nu exista un mal al mării, ci doar un perete de stâncă unde era imposibil ca sportivul să se oprească pentru o clipă.

Acesta a plecat de la Sulina pe 2 septembrie şi şi-a propus să ajungă la Istanbul pe 17 octombrie, dar până acum de abia a reuşit să se apropie de Albena, mai având sute de kilometri de parcurs până la destinaţia finală. (G.I.)

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: