Cojocaru ratează din nou şefia MedservMin: Nu am glasul frumos!

Ion Cojocaru, consilier local ALDE la Motru, a ratat din nou ocazia să conducă societatea MedservMin. Candidatura i-a fost respinsă de comitetul de nominalizare şi remunerare, în cursă mai rămânând doar Eftemie Popescu şi Ion Neamţu.

Ion Cojocaru s-a arătat ofensat de decizia comisiei de concurs şi crede că selecţia a fost făcută de aşa natură încât să favorizeze pe unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru şefia MedservMin. „Mie mi s-a respins dosarul. Nu am glasul frumos. Actele care s-au depus la prima selecţie au fost bune, acum nu mai sunt, de aceea nu m-au trecut în lista scurtă. Acelaşi comitet de nominalizare. E un concurs de n-ar mai fi. E o simulare. Vor să favorizeze unul dintre candidaţi, au umblat în timpul procedurii la criterii. Oricum, cred că procedura asta se va anula. Aşa este stilul lor de conducere”, a declarat Ion Cojocaru, care nu e încă decis dacă va contesta concursul.

Potrivit unor surse, consilierul local ALDE a fost exclus pentru că a fost revocat din funcţia de director general al Unităţii de Execuţie Foraje Motru, societate la care CE Oltenia este de asemenea acţionar majoritar.

Este cea de-a doua tentativă de promovare a unei persoane în funcţia de director executiv la societatea prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia. Prima selecţie a fost una controversată. La această ultimă triere, comisia de nominalizare şi remunerare a amânat cu două săptămâni întocmirea listei scurte a candidaţilor la postul de director executiv. Acum „bătălia” se va da între consilierul local ALDE de la Bumbeşti Jiu, Eftemie Popescu, şi Ion Neamţu, profesor la Universitatea „Titu Maiorescu”. Aceştia au termen ca până în data de 29 decembrie să depună declaraţia de intenţie la registratura societăţii.

MedservMin este condusă în prezent de Daniel Olaru, economist în cadrul CE Oltenia. Detaşarea sa expiră în data de 17 ianuarie 2018.

Vizualizări: 2,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: