Horoscop

Berbec

Săptămână spectaculoasă, care vă dă ocazia să vedeți care vă este adevărata satisfacţie. Dacă nu a fost aşa de grozavă, a avea parte de o schimbare dramatică poate că nu este chiar cel mai rău lucru posibil. Trebuie să mergeţi pe direcţii care vă aduc beneficii financiare şi nu riscaţi nimic pe tema siguranţei viitoare, indiferent de domeniu.

Taur

Dacă trăiţi situaţii de insatisfacţie legat de autorităţi sau persoane cu rol oficial în viaţa voastră, dacă simţiţi că se aşteaptă prea mult de la voi şi că aveţi multă presiune pentru care trebuie să vă asumaţi răspunderea, va fi imposibil să ignoraţi aceste trăiri şi constatări. Trebuie să încetaţi să vă îngrijoraţi. Fiţi pregătit să staţi drept şi demn pentru a primi soluţii neprevăzute.

Gemeni

E posibil să aveţi îndoieli şi gânduri noi despre o temă pe care o credeați închisă. Trebuie să vă întoarceţi şi să revizuiţi anumite decizii. Foarte important pentru dumneavoastră acum este să faceţi orice sunteţi în stare pentru a menţine armonia ca ingredient la baza oricăror lucruri ce implică familia.

Rac

Altcineva vine cu o perspectivă total diferită asupra unei decizii pe care deja aţi luat-o sau despre o informaţie pe care o aveţi ca să luaţi o anumită decizie. Este înţelept să vă regândiţi la componenta financiară a vieţii, iar asta e valabil până la mijlocul lui august. Aţi putea descoperi că cele mai preţioase sfaturi nu sunt şi cea mai bună direcţie de urmat.

Leu

În urma unei schimbări bruşte de direcţie pe care cineva o face sau vrea să o facă, veţi vedea o faţetă a acestei persoane pe care nu o știați. Oricât de dificil vă poate părea că este, e mult mai bine să staţi pe loc pur şi simplu ca observator şi să vedeţi ce urmează să se dezvolte de aici în continuare.

Fecioară

Rămâneți focusat pe dumneavoastră înşivă şi menţineţi o atmosferă paşnică pentru tot ce este în jur. Nu permiteţi nimănui să proiecteze nesiguranţă în viaţa voastră şi să deveniţi sclavul care să rezolve problemele altora. Fiecare este cu experienţa şi lecţiile sale de viaţă şi nu sunteţi aici pentru a fi salvatorul nimănui.

Balanţă

În această săptămâna vă puteţi afla în anumite situaţii cu oameni din trecut care implică anumite drame emoţionale într-o formă sau alta. Diferenţa între atunci şi acum este că acum aceste persoane trebuie să accepte că ceva anume nu mai poate fi menţinut. Asta va diminua o aroganţă pe care înainte au tot manifestat-o.

Scorpion

Rebeliunea altor oameni vă poate pune sub o mare presiune în această săptămână. Pentru că lucraţi cu alţii şi pentru că fiecare are propriile abordări, opinii şi drept de răzgândire, va trebui să regândiţi anumite angajamente şi lucruri stabilite, iar asta aveţi de făcut până la mijlocul lui august. Trebuie să acceptaţi că priorităţile voastre nu sunt neapărat şi ale altora.

Săgetător

În această săptămână, nu ezitați în faţa ideilor şi informaţiilor noi. Fiţi pregătit, aşadar, să revizuiţi lucruri din viaţă până la mijlocul lui august. Să ştiţi că soluţiile pot apărea o dată cu asumarea unor angajamente despre care v-aţi simţit neclar şi nesigur. Aveţi încredere în ce vă aduce necunoscutul.

Capricorn

Fiți prudent şi liniştit când vine vorba de finanţe şi cu siguranţă nu vă asumaţi niciun risc financiar unde nu aveţi experienţă. Se pot întâmpla anumite schimbări pe care chiar nu aveţi cum să le controlaţi, dar în vâltoarea lor este bine să nu săriţi să rezolvaţi dumneavoastră lucrurile pentru altcineva. Vă aflaţi în poziţia puternică de a menţine un echilibru pe termen lung.

Vărsător

Sunt de așteptat schimbări multiple la un nivel personal pentru următoarele șase luni, fapt ce va implica disponibilitate, dorinţă şi perseverenţă să luptaţi pentru drepturile dumneavoastră. E posibil să aveţi de-a face cu personalităţi dominatoare, dar nu lăsaţi asta să vă împiedice atâta timp cât cerinţele lor nu sunt în interesul dumneavoastră.

Peşti

Pe de-o parte, în această săptămână veţi avea de-a face cu alţi oameni care vă încântă pentru că ei sunt în acord cu priorităţile dumneavoastră. Însă în egală măsură, aţi putea detecta şi faptul că există şi alte situaţii ce se întâmplă sau se construiesc acum şi care sunt opuse faţă ce vreți sau aveţi nevoie.

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: