Comisie mixtă pentru cota de cărbune

Directorul Direcţiei Miniere din Complexul Energetic Oltenia, Gheorghe Dobriţanu, a spus că vânzarea de cărbune către salariaţii companiei va începe în luna iulie. Asta după ce comisia mixtă administraţie-sindicate va stabili un regulament în acest sens. „La începutul lunii iunie va fi din nou o comisie mixtă, în care se va discuta regulamentul de atribuire a cotei de cărbune. Asta pentru cine vrea să cumpere. Absolut toţi angajaţii au primit acele tichete cadou de 600 de lei. Cine vrea să cumpere, cumpără cu bani, la un preţ mai bun decât vindem la terţi. La 1 iulie sau cel mai târziu la 15 iulie vom începe să vindem către angajaţii noştri”, a spus Dobriţanu la Accent TV.

„Este cărbune pentru nevoile personale, nu să facă afaceri cu acel cărbune”, a mai zis Dobriţanu, care spune că aceia care îl ia pentru a-l vinde mai departe la un preţ mai mare nu procedează corect.

Vânzarea de cărbune către salariaţi va începe abia după ce vor fi instalate camere de supraveghere la toate punctele de încărcare, astfel încât să nu mai fie suspiciuni cu privire la supraîncărcarea maşinilor. (A.A.)

Vizualizări: 2,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: