Competiţie de ciclism. Peste 100 de participanţi

Au participat aproape 100 de copii și adolescenți la competiția de ciclism GREEN BIKE RACE, organizată de Asociaţia Be Teen din Târgu Jiu, în Parcul Aventura de la Drăguţeşti. Participanții au avut înre 6 și 18 ani, iar scopul acțiunii a fost de a promova un stil de viață sănătos. Printre câștigători a fost și un tânăr, care a spus că va împărți bicicleta câștigată cu prietenii săi din centrul de plasament.

Asociația Be Teen, una dintre cele mai active organizații nonprofit, a obținut finanțare pe un program dedicat zonelor în plină tranziție, cum este și cazul Gorjului.  

"Cursa de biciclete a fost organizată în cadrul proiectului Ride a bike 4 a green life, proiect care își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la beneficiile pe care le aduce mersul pe bicicletă. Competiția s-a desfășurat pe 3 categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani", a transmis Roxana Pistol, preşedinta Asociaţiei Be Teen.

Toți participanții au primit din partea organizatorilor diplome și medalii, iar câștigătorii locului I de la fiecare categorie de vârstă au plecat acasă cu o bicicletă. Celelalte premii au fost oferite de sponsorul principal al evenimentului, Decathlon Târgu Jiu.

Premiul cel mare, la categoria 15-18, a fost câştigat de un tânăr care este instituționalizat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, care a transmis că va împărţi bicicleta cu ceilalţi tineri cu care locuieşte.

Galerie foto





Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: