Comună din Gorj, fără secretar. Concurs!

Comuna gorjeană Padeş a rămas fără secretar. Niţă Argintaru, cel care ocupa acest post, s-a pensionat. Postul s-a vacantat încă de acum un an, iar atribuţiile secretarului au fost preluate interimar de Ileana Morega, consilier în cadrul Primăriei Padeş.

Administraţia locală a scos postul de secretar la concurs, iar cei interesaţi îşi pot depune candidaturile până în data de 8 octombrie. Proba scrisă a fost programată pentru 18 octombrie, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare absolvite în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, precum şi o vechime de minimum 5 ani.

Autorităţile locale din Padeş speră ca la această selecţie să se înscrie cât mai mulţi candidaţi. „Fostul secretar s-a pensionat în luna octombrie 2017. Am delegat atribuţiile doamnei Ileana Morega, care are studii juridice, am luat avizul de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Nu este interesată să participe la concurs, chiar am insistat să ţină locul secretarului până la desemnarea unei persoane prin concurs. Sper să se înscrie cât mai mulţi candidaţi, pentru că ne dorim un secretar bun. Secretarul este o «piesă» foarte importantă în primărie”, a declarat Serafim Antonie, primarul comunei Padeş.

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: