Comuna fără șantiere de un an. Primar: Omul dacă nu vede buldozerul la poartă crede că stăm degeaba

Anul 2022 nu a fost unul prea bun pentru autoritățile locale din comuna Lelești. Aici, anul trecut nu s-a lucrat la nicio investiție, ci s-au scris proiecte pentru a se primi finanțări. Edilul este conștient de faptul că oamenii dacă nu văd șantier în sat, însemnă că la primărie nu se muncește.

Ultima investiție realizată în comuna Lelești a fost recepționată la începutul anului trecut, iar de atunci nu s-a mai lucrat nimic în teren. ”Nu avem nici un șantier în derulare în acest moment. Anul trecut nu am lucrat nimic, am recepționat doar la începutul anului trecut o grădiniță, în rest nu am avut nici un șantier”, a declarat primarul Laurențiu Turcilă.

Dacă nu sunt șantiere în Lelești, asta nu înseamnă că autoritățile locale au șomat. Din contră, au scris proiecte sperând să aducă bani în comună. ”Chiar dacă nu s-a mișcat nimic în comună anul trecut , asta nu înseamnă că am stat degeaba. Am scris proiecte și am depus pe diferite programe de finanțare. Noi suntem învățați doar cu șantiere, sau cel puțim așa credem. Pe om nu-l interesează nimic altceva decât atunci când vede buldozerul la poartă. Că nu s-a lucrat în teren, asta nu înseamnă că nu am lucrat la primărie”, a mai spus edilul.

Primarul din Lelești este destul de supărat și pe faptul că finanțările se obțin destul de greu, mai exact se tărăgănează mult. ”Avem proiecte depuse dar nu știu ce să mai cred. Ni s-au cerut clarificări, le-am depus și nu au mai dat niciun semn. Am trimis și mail-uri dar nimic. Nici un răspuns și este vorba de un proiect de 9.800.000 de lei pentru asfaltarea a 4 kilometri de drum pe Anghel Saligny”, a mai spus primarul din Lelești.

Vizualizări: 3,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: