Concert de excepție la Târgu Jiu

Sute de persoane au luat parte miercuri seara la un concert de excepție în aer liber chiar în apropierea Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu. Vioara Stradivarius a fost adusă și anul acesta pe meleaguri gorjene, într-un cadru de poveste. Oamenii s-au lăsat purtați de sunetele fine ale instrumentului muzical mânuit cu mare atenție de îndrăgitul Alexandru Tomescu.

Parcul de la Coloana fără Sfârșit din Târgu Jiu, opera marelui sculptor Constantin Brâncuși, a devenit gazda unui concert inedit, având în centru Vioara Stradivarius. Artistul Alexandru Tomescu i-a încântat pe târgujieni cu acordurile fine ale instrumentului. Aproape o mie de oameni au luat parte la evenimentul organizat în aer liber. Organizatorii spun că a fost destul de greu pentru a-l convinge pe artist să vină la Târgu Jiu.

”Inițial Târgu Jiul nu era pe lista orașelor unde trebuia să fie turneul. Din fericire, am reușit să aducem acest concert la Târgu Jiu, ceea ce înseamnă o performanță pentru comunitate”, a spus Ștefan Ghimiș, organizator.

Cei care au asistat la spectacol spun că este ceva unic și plăcut. ”Este plăcut, este altceva. Te scoate din rutină și îți umple sufletul cu bucurie. O să mai venim, dacă se mai organizează (...) Este o seară frumoasă pe care o așteptam după prima întâlnire cu minunatul artist care ne încântă suflete în această seară. Este un loc minunat pentru astfel de evenimente în Parcul Coloanei și ne bucurăm cu toții de muzică, frumos și de o atmosferă de prietenie (...) Este mirific. Mulțumim organizatorilor și celor care prezintă. Să mai vină la Gorj”, a spus câțiva târgujieni.

Artistul Alexandru Tomescu vorbește cu entuziasm de fiecare dată când ajunge la Târgu Jiu. ”Este un moment foarte special aici la Târgu Jiu. Am cântat în fața unei mulțimi impresionante. Piesa a avut un mesaj foarte important. Bucuria de a fi prieten unii cu ceilalți și de a fi frați unii cu ceilalți, mai ales că este un moment important în această perioadă pe care o traversăm”, a spus artistul.  

Alexandru Tomescu este pentru a 5-a oară la Târgu Jiu și promite ca vara anului viitor să aducă Vioara Stradivarius în orașul lui Brâncuși.

Vizualizări: 2,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: