Horoscop

Berbec: La serviciu se anunţă multă forfotă. Doza-ţi-vă eforturile, pentru că organismul este obosit şi funcţionează la capacitate redusă. Evitaţi provocările colegiale şi ocupaţi-vă doar de treburile voastre. Ar fi bine să vă rezervaţi momente de odihnă, plimbări în aer liber şi să adoptaţi o dietă de sezon.

Taur: Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulţumirile pot ieşi la iveală în chip spectaculos, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de nevoile şi doleanţele celorlalţi puteţi depăşi ziua cu bine. Motivele conflictelor vizează banii şi bunurile comune.

Gemeni: Relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti vă solicită din plin. Este nevoie să discutaţi pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină şi investiţiile aferente. Posibil ca un membru al familiei să vină cu propuneri inedite, ce vizează mutarea într-un alt oraş, altă ţară.

Rac: Se pare că aveţi multe drumuri de făcut pe distanţe scurte. Fie este nevoie să rezolvaţi chestiuni profesionale, fie un prienten sau o rudă vă solicită ajutorul. În toate cazurile, evitaţi să vă implicaţi emoţional sau să ajutaţi mai mult decât vi se cere. Mentalul vă este animat de idei măreţe, dar aşteptaţi alte perioade favorabile.

Leu: Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achitaţi facturi şi taxe, tot veţi avea mai puţini bani în buget la finalul zilei.

Fecioară: Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţa de a vă implica în mai multe treburi. Stările de spirit sunt schimbătoare şi de aici puteţi gafa serios în relaţiile cu ceilalţi. Temperaţi-vă elanul şi ocupaţi-vă doar de îndatoririle voastre.

Balanţă: Contextul astral vă predispune la interiorizare şi la discuţii de taină. Ar fi bine să vă ocupați doar de treburi uşoare şi să fiţi cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă, aşa încât aveţi grijă ce mâncaţi, hidrataţi-vă suficient şi dormiţi mai mult. Este posibil să aflaţi informaţii preţioase legate de domeniul profesional.

Scorpion: Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante şi pline de neprevăzut. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai ştiaţi nimic de mult timp. Ar fi bine să fiţi discret. Evitaţi să vă divulgaţi planurile şi intenţiile, dar mai ales abţineţi-vă de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunoaşteţi puţin.

Săgetător: S-ar putea să fiţi invitat la şedinţe cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale. Posibil să luaţi cuvântul, să explicaţi mersul activităţilor profesionale şi să faceţi propuneri de îmbunătăţire a acestora. Alegeţi-vă cuvintele cu grijă şi susţineţi-vă punctele de vedere cu dovezi palpabile

Capricorn: Veştile din şi despre străinătate sunt multe, bulversante şi greu le puteţi urma firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfăşoară pe termen lung. Luaţi în calcul şi faptul că deocamdată, lucurile nu stau cum aţi dori voi.

Vărsător: Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situaţie vizavi de banii şi bunurile pe care le deţineţi cu partenerul de viaţă sau cu parteneri de afaceri, colaboratori. Fiţi prudent şi ţineţi o evidenţă strictă a tuturor documentelor financiare.

Peşti: Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâneţi implicat doar în colaborările şi parteneriatele care vă pun în valoare suficient de mult, încât să merite efortul.

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: