Trupa Cargo cântă pentru un tânăr gorjean de excepție

Mihnea Florin Vîlceanu, un tânăr gorjean care este masterand la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), la programul de studii Inginerie Software, are nevoie de un nou scaun cu rotile. Tânărul a avut un accident la schi pe vremea când era elev la un liceu din Târgu Jiu. Mulți îl cunosc după de a apărut Vocea României, unde a fost concurent.

Mihnea Vîlceanu este un tânăr extrem de talentat și iubit în gașca lui de prieteni. Prezintă modă, cântă, dar a fost și şef de promoţie al Facultății de Matematică şi Informatică din cadrul UVT.

“Bunătatea și respectul pe care le arată Mihnea la fiecare interacțiune, cu prieteni noi și vechi, merită să aibă un răspuns din partea comunității în care tânărul este atât de prezent și activ. Astfel, vă invităm să vă alăturați demersului caritabil al Lions Club Timișoara Dynamis și al Universității de Vest din Timișoara, alături de Lia Burg și trupa Cargo, duminică, 16 iunie 2019, de la ora 19:30, la Vineri15 (bd. Vasile Pârvan nr. 9), pentru a sprijini potențialul uman și artistic al lui Mihnea”, este apelul organizatorilor, spectacolul fiind la Timișoara.

Biletele costă între 50 și 150 de lei. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate pentru ca Mihnea să-și poată achiziționa un nou scaun cu rotile, mai performant.

Vizualizări: 2,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: