Concurs cu 80 de candidați pe cinci posturi

Cinci posturi libere de infirmier debutant s-au dovedit a fi extrem de râvnite printre gorjeni. Și-au depus dosarele să prindă un loc în spital peste 80 de persoane. Marea surpriză a fost după proba scrisă, când doar patru dintre candidați au reușit să obțină puncte suficiente astfel încât să fie declarați admiși.

Mai exact, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs cinci posturi de infirmier debutant la Secțiile Boli Infecțioase, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, Neonatologie, Cardilogie și Medicină Internă II.

În total, 83 de persoane și-au depus dosarul de candidatură. Dintre cei înscriși însă, 11 candidați nu s-au prezentat la examen, iar din cei rămași, doar patru au obținut peste 50 de puncte la ambele probe, și cea scrisă, și la interviu. O candidată chiar a obținut 100 de puncte la proba scrisă, dar la interviu, doar 20, așa că a fost respinsă.

Cei care au câștigat posturile au la dispoziție două săptămâni să ajungă la spital și să li se încheie contractele de muncă. Salariul unui infirmier debutant pornește de la 2.000 de lei.

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: