Horoscop

Valabil pe 8 februarie

Berbec: În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să amânaţi o călătorie în interesul familiei, din motive financiare. Este momentul să vă gândiţi la proiecte ambiţioase, pe termen lung. Spre seară, este posibil să fiţi invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

Taur: Dimineaţa este posibil să nu fiţi în apele dumneavoastră, atât în familie, cât şi la locul de muncă, şi să nu reuşiţi să vă faceţi înţeles. Evitaţi să discutaţi chestiuni importante cu colegii sau cu şefii, pentru că dificultăţile de comunicare pot conduce la neînţelegeri cu consecinţe neplăcute.

Gemeni: În prima parte a zilei, este posibil să vă indispună o problemă minoră de sănătate şi aveţi tendinţa să vă izolaţi de ceilalţi. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur, dar să fiţi prudent şi să nu provocaţi discuţii pe teme controversate, pentru că există riscul să degenereze uşor în ceartă.

Rac: Astăzi evitaţi întâlnirile în interes profesional sau de afaceri, din cauză că riscul de neînţelegeri este mult mai mare decât de obicei. De asemenea, întâlnirile cu prietenii se pot solda cu dezamăgiri. Relaţiile sentimentale pot decurge fără probleme, cu condiţia să fiţi mai atent la dorinţele partenerului de viaţă.

Leu: Contextul astral al zilei îi poate face pe mulţi Lei să fie mai puţin comunicativi şi mai predispuşi către ceartă. Fiţi prudent şi evitaţi conflictele cu colegii şi cu membrii familiei! În plan profesional, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Se pare că familia aşteaptă de la dumneavoastră să vă implicaţi mai mult în problemele căminului.

Fecioară: Este posibil să fiţi indispus şi să aveţi impresia că cei din jur aşteaptă prea mult de la dumneavoastră. În plan profesional aveţi tendinţa să deveniţi necomunicativ şi necooperant.

Balanţă: Se pare că vă simţiţi în formă şi munciţi cu tragere de inimă şi cu spor. Vă sfătuim să fiţi atent, pentru că s-ar putea ca un coleg să fie invidios şi să vă sape. Astăzi nu este indicat să urmăriţi câştiguri uşoare, iar chilipirurile se pot dovedi înşelătoare.

Scorpion: Simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva apropiat despre problemele sentimentale care vă frământă. Se pare că vă simţiţi neglijat de persoana iubită. Atenţie la tendinţa de a vedea numai jumătatea goală a paharului, care vă poate împinge către o stare depresivă!

Săgetător: Se pare că aveţi tendinţa de a fi excesiv de prudent şi există riscul să rataţi o afacere bună. Astăzi nu sunteţi foarte sociabil şi preferaţi să fiţi lăsat în pace. Este o zi bună pentru introspecţie şi meditaţie, nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur. Puteţi petrece seara împreună cu cei dragi, făcând planuri de viitor.

Capricorn: Se pare că sunteţi preocupat de o problemă profesională care se dovedeşte mai greu de rezolvat decât aţi crezut. Colegii s-au obişnuit cu stilul dumneavoastră serios şi conştiincios de a munci, dar azi riscaţi să le păreţi indispus şi necomunicativ. Aţi face bine să amânaţi activităţile importante, care necesită putere de concentrare.

Vărsător: Este posibil să fiţi indispus din cauza unei divergenţe de opinii cu partenerul de viaţă şi să nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă. Un proiect la care munciţi de mai mult timp ar putea începe să dea roade. Vă sfătuim să aveţi răbdare în continuare.

Peşti: Astăzi aveţi mari şanse de succes în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract avantajos sau să găsiţi încă o sursă de venituri pe lângă slujba de bază. Având în vedere contextul astral tensionat al zilei, evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu ignoraţi sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: