Concurs de manager câștigat cu 9,96. A fost un singur candidat!

Ion Ciochină a câștigat concursul pentru postul de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița. Acesta a reușit să obțină aproape nota maximă. Ciochină a fost, de altfel, singurul candidat care s-a înscris în cursa pentru șefia unității medicale.

Comisia de concurs l-a punctat pe Ion Ciochină cu nota 10 la proba de Evaluare a Abilităților manageriale, iar proiectul său de management a primit nota 9,92. Prin urmare, Ciochină, singurul candidat din concurs, a fost declarat admis, cu nota finală 9,96

În cadrul proiectului de management, Ion Ciochină a punctat care sunt punctele forte ale unității medicale. Acestea ar fi amplasarea într-o zonă cu o climă adecvată tratamentului afecțiunilor respiratorii, numeroase investiții realizate în ultimii trei ani, conditii hoteliere decente, personal de specialitate medico-sanitar cu înaltă ținută profesională, bine pregătit, existența singurului compartiment de somnologie din județ dotat la standardele europene în domeniu, asigurarea medicației necesare pentru toate afecțiunile din sfera respiratorie, existența echipamentelor de ultimă generație strict necesare investigării, diagnosticării și tratarii patologiei abordate etc.

În ceea ce privește punctele slabe, acestea ar fi: distanța mare față de Tg-Jiu si/sau alt oraș, care conduce la limitarea adresabilității pacientilor, la diminuarea interesului personalului medical de a-și desfășura activitatea în cadrul spitalului, posibilități limitate de activități medicale din care s-ar putea atrage fonduri, altele decât cele venite prin contract de la CAS Gorj, existența unor spații nefolosite, ceea ce duce la degradarea acestora, saloanele nu prezintă grup sanitar propriu, fațade, termosistem si tamplaria exterioara a cladirii spitalului degradate din punct de vedere fizic si moral, cu pierderi energetice considerabile.

Ion Ciochină a condus și în ultimii ani Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița.

Vizualizări: 6,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: